Blogg candy hos Sandra

Hittade en bloggcandy jag gärna ville vara med och hoppas på. ;)

Här hittar du den: http://www.mylittlescrapcorner.com/2012/01/my-first-blog-candy.html


Rock Luka

Fortsätter skapa en massa kort, känns som att jag just nu har en massa lust och inspiration för att pyssla. :) Försöker göra lite mer manliga kort vilket jag tycker är ganska svårt, både att hitta stämpelmotiv och papper men försöker nu få mig ett litet lager för det. Har åtminstone en början. ;)

Och så försöker jag utvecklas i mitt färgläggande men tycker det är såå svårt att få till skuggningarna! Men på lördag ska jag på färgläggningskurs i Uppsala så hoppas att jag får massa tips då! Det är dessutom första gången jag ska iväg på nån sån här kurs och få träffa en massa människor som pysslar med samma saker som jag, det har jag inte i min närhet så ibland känns det lite ensamt när man inte har nån kompis som håller på med samma hobby. Så jag ser verkligen fram emot kursen! =)

Men nu till korten jag har gjort. =)Det var allt för idag. =) Men kommer säkert mera snart, för är precis på väg till pysselbordet. Igårkväll hann jag färglägga en söt liten pirattjej som ska bli ett kort hade jag tänkt. ;)

På återseende! =)

Enkelt kort med båt

Har gjort ett väldigt enkelt kort som även det ska till "säljarkorgen". Tycker det är bra att det finns lite variation i korgen, både enkla och lite mer avancerade kort.Ibland är det enkla gott nog. ;)

Några enkla

Har gjort ett ganska enkelt dopkort som jag tänkte lägga i en "säljarkorg".
I slutet på förra veckan möblerade vi om lite hemma vilket resulterade i att min pysselhörna fick flytta så har ännu inte riktigt kommit iordning där. Men igår satt jag ändå och pysslade lite, jag och min man firar 2-årig bröllopsdag om ett par veckor så håller på med en överraskning till honom. Lovar att ni ska få se resultatet när det är färdigt. Och så har jag köpt en del nya stämplar som jag är jättesugen på att prova. :) Stämplade upp några igår som jag ska försöka färglägga ikväll när min lilla busunge somnat. ;)

Maija 60

I nyår var min bästa vän här hos oss och då passade hon på att beställa ett kort till sin mamma som snart skulle fylla 60 år. Fick veta att hon gillar änglar och färgerna rosa, blå och guld. Så jag försökte få in allt detta, vet att åtminstone min vän blev väldigt nöjd med kortet och jag hoppas hennes mamma också blir det. ;)

Första gången som jag gjorde ett tri-fold card. Vilket mätande och klippande det var! Men skoj var det, absolut inte sista gången jag gör ett sådant kort.

Kanske syns dåligt på bilderna men ängelns vingar har fått lite guld på sig. Var tvungen att blanda lite ofärgad stickles med guldfärgad pearlmaker, hade inget annat hemma men tyckte det funkade bra. ;)

Säljbara kort

Har bestämt mig för att prova att sälja lite kort. Tänkte fixa iordning en korg till mitt eget jobb och en korg till svärmors jobb till att börja med. Hoppas man kan få in en liten slant till nytt material och lite roliga specialbeställningar. Det här är i alla fall dom två första korten som jag tänkte ha i säljkorgen. Förra veckan fick jag hem lite nya stämplar så var ju tvungen att testa dom. Bland annat två från Gorjuss girl och några från Magnolia. Bara älskade Gorjuss! Mina första stämplar därifrån men absolut inte sista! ;)

Har gjort såna här små etiketter att sätta på baksidan av mina alster.Saknar lite roliga stämplar som passar till killar/män så försöker investera lite i det och dom här två från Magnolia kan ju garanterat passa en liten kille. ;)

God jul vimpel

Före jul gjorde jag en god jul vimpel som jag hängde i hallen. Blev riktigt nöjd med den faktiskt!
Ännu en 30-åring

En av min mans bästa vänner fyllde nyligen 30, och eftersom han arbetar på sjön blev det såklart ett båtkort. Ett ganska enkelt sådant den här gången utan en massa dekorationer.Tyckte det blev ganska häftigt att stämpla motivet på ett papper med lite struktur.

Dopkort

Före jul var det meningen att vi skulle på dop, men tyvärr så var vi sjuka och kunde inte åka. Kortet blev ju ändå gjort, och presenten inhandlad så ska se till att lilltjejen snart får det.

Mamman i familjen är inte så "rosa" av sig så ville göra ett dopkort som inte skrek tjej eller rosa. Tyckte jag lyckades ganska bra. ;)

Ännu en

http://tonicstudiossverige.wordpress.com/ Hittade ännu en bloggcandy, tar chansen där också. ;)

Candy hos Scrap-Perra

En av mina favvobutiker har en bloggcandy. Testar mina chanser att vinna även denna. ;)


Pojjos blogcandy

En härlig blogcandy hos Pojjos som jag gärna skulle vilja vinna. ;)

http://pojjos.blogg.se/2012/january/blog-candy-dags.html

30 + 50 + 70

Hittade lite kort jag inte bloggat än. Under hösten/vintern hade jag några som fyllde jämt.

I slutet av november fyllde min kusin 50. Gjorde ett snabbt och enkelt kort till mina föräldrar som åkte och firade honom.I mitten av december fyllde min man 30. Han gillar bilar och racing och favoritfärgen är röd. Tyckte jag fick till det ganska bra men det var lite klurigt innan jag kom på hur jag skulle göra.I slutet av december skulle mina föräldrar återigen iväg och fira, den här gången var det min pappas kusin som fyllt 70. Trots att jag slängde ihop kortet knappt två timmar innan dom skulle åka så blev jag riktigt nöjd med det.

Eftersom hon skulle få pengar gjorde jag en liten ficka att sätta sedlarna i.


RSS 2.0