Julkort

Årets första julkort. Tror maken tycke jag blivit tokig när jag gjorde ett rosa. ;)Min man var så gullig häromdagen, av nån anledning hade jag ingen orange ProMarkerpenna och så skulle maken till Uppsala på några ärenden så jag bad honom gå till Panduro (vet att pennorna är svindyra där men en penna tyckte jag är ok). Hade skrivit upp några färger som jag kunde tänka mig men såklart hade dom inte nån av dom. Maken kom ändå hem med två pennor så jag fick lite orange ändå. ;)
30-åring

Igår fyllde min allra bästa vän 30. Gjorde ett shaker card för första gången, roligt men pilligt var det. =) Men det kommer säkert blir fler sådana framöver!Kommer strax ännu ett inlägg. ;) Eftersom jag inte vet hur jag lägger ett inlägg i flera kategorier så gör jag flera inlägg istället. :)

Väkommen Vilhelm

För en månad sen fick en av mina vänner en liten son, gjorde det här kortet. Pappret kommer från Panduro. Har av någon anledning blivit lite uggle-galning. ;)


Zanna 11

Min brorsdotter Zanna fyllde 11 år för ett par veckor sen och då fick hon det här kortet. Min första stämpel från Kenny K, den var rolig att färglägga men utan nya spetsarna till ProMarkerpennorna hade det nog nästan varit omöjligt. ;)


RSS 2.0