Kort med marint tema

Har faktiskt gjort två kort idag, väldigt enkla men ändå. ;) Båda med marint tema, köpte Maja Designs serie Skärgårdsliv för ett tag sen men har inte förrän nu vågat sätta saxen i dom. Tycker den serien är helt underbar och den passar ju alldeles utmärkt när man som jag bor vid kusten.Tycker det blev lite fint med snäckorna som dekoration. :)

Fleur de lis

Häromdagen fick jag hem Spellbinders Fleur de lis och var ju såklart tvungen att testa den. Men så pillig den var att stansa ut! Krävdes tre extra cardstock till den största... Men men, snygg är den i alla fall. Och så har jag dessutom fått en ny bärbar dator så nu hoppas jag att jag kommer bli lite duktigare att uppdatera här. Min gamla dator är så extremt seg och låter som ett riktigt tröskverk så den är inte alls rolig att starta...Ville ha ett ganska enkelt kort, så Fleur de lis syns ordentligt. Dessutom en enkel stämpel.

Det blev även en enkel insida. Vet ännu inte vem som ska få kortet så därför står det inget på det, det får jag göra när jag vet vem som ska få det. Alltid bra att ha lite såna kort hemma. :)

Bra att ha kort

Så, nu är jag framme vid sista inlägget. Tror inte jag har nått mer som ligger nu som jag inte visat. Det här kortet gjorde jag igårkväll. Jag trotsade förkylningen och satte mig en stund vid pysselbordet. Men det märktes att jag är förkyld för var flera gånger på väg att limma saker på fel ställen eller upp och ner så det är tur att man tittar en extra gång. ;)

Har glömt bort att använda gamla bokblad ett tag, men hittade min 1800-tals bok igår så var ju bara tvungen. Det blir ju så snyggt, och teckensnittet är ju bara så vackert! Varför är det inte så fint i dagens böcker för?
Kollega som slutar

En kollega slutar sin tjänt hos oss nu i veckan så i helgen gjorde jag ett lycka till kort. Blev riktigt nöjd med det. Märker själv att jag blir nöjdare och nöjdare med det jag gör. Kanske för att jag känner att jag börjar hitta min stil, mitt sätt att färglägga och matcha papper och dekorationer...
Födelsedagskort

För mig har det varit en del födelsedagar senaste tiden och såklart blir det ett kort gjort då. Så här kommer en liten kavalkad av födelsedagskort.

Först ut ett i lila till en vän som fyllt år, hon älskar lila så såklart kortet skulle vara i lila. En av dom första motiven jag färglagt med Distress Ink så blev inte helnöjd med det. Träning, träning, träning...Sen ett kort till min sons syssling som fyllt 1 år. Tycker draken är såå söt. :)

Kortet till min mamma som jag blev såå nöjd med! Dom mönstrade pappren till det fyndade jag på Ullared för några veckor sen. Ångrar lite att jag inte köpte mera...

Så ett kort till min brorsson när han fyllde år. Stämpeln är en free digi-stämpel som jag hittade nånstans för ett tag sen. Tycker verkligen den passade bra till en busig 3-åring.
Burk och dörrskylt

Har altrat lite också senaste tiden. Först ut en enkel glasburk till en vän som fyllde år i mars. Hon håller på mycket med smycken så jag fyllde burken med en massa härliga pärlor åt henne. ;)

Sen kommer en dörrskylt som jag gjort till min mamma som nyligen fyllt 60. Hon använder mitt gamla rum som syrum numera men det roliga är att min egen dörrskylt som jag gjorde för kanske 20 år sen fortfarande sitter på den dörren så jag tyckte det var dags för en ny. ;)

Tyckte att det blev riktigt roligt med symaskinen som detalj. Och så fick jag ju använda min BIA-maskin som tyvärr står sysslolös alltför mycket... Men kanske väckte den här skylten lite BIA-inspiration... ;)

Beställning

Fick en beställning på ett dopkort av min svägerska. Tyckte det kunde passa bra med ett shaker-card till den lilla tösen. Pilligt är det, men roligt. :)

Tyckte verkligen jag fick till det med blomsterarrangemanget, trots att jag öste på med blommor. ;)

Lillebror

Som vanligt är det hur länge sen som helst som jag uppdaterade bloggen men vid pysselbordet har det ändå hänt lite. Först ut ett kort som jag gjorde till min lillebror när han fyllde år för ett tag sen.Gillar verkligen den här bilstämpeln. :)

RSS 2.0