Ronja 12

Hittade ett kort som jag inte visat än. Det var till min brorsdotter som fyllde år i början av december, lika bra att jag delar med mig av det också när jag har den här datorn igång (använder annars bara Ipad:en och den kan jag inte uppdatera bloggen med).

Blev riktigt nöjd med det här kortet, både hur färgerna rosa och grått blev ihop och hur jag fick till det med blommorna. Förut har jag inte satt ihop så mycket olika sorters blommor eller andra dekorationer men tycker att andra får ihop det så himlans snyggt så nu försöker jag också. ;)


Fler julkort

Kanske hinner jag med det här innan sonen vaknar. ;) Lite bildkavalkad på fler julkort.

Och på insidan av alla julkort ser det ut ungefär såhär med ett fotografi på vår söta lilla pepparkaka;Många bilder blev det, och tyvärr dålig kvalitet på dom. Men men, för mig är det inte superviktigt att att bilderna blir perfekta, mest är det för min egen skull som jag fotograferar det jag gjort och då är det inte så viktigt hur bilderna blir egentligen... ;)

Ha en underbar jul!

"Julklapp" till svärfar

Eftersom svärfars julklapp inte dykt upp i lådan än så var jag tvungen att fixa ihop ett kort som visar vad han ska få. Och så fick jag tillfälle att prova min egna lite för tidiga julklapp, nämligen några nya spellbinders och jag älskar dom! :)
Julklappar

Har pysslat ihop lite julklappar. Några altrade telådor och nåldynor. Bilderna är tyvärr jättedåliga men förhoppningsvis ser man någorlunda vad dom föreställer. ;)Ska försöka se om jag hinner fixa nått inlägg till med lite bilder på några till av dom julkorten som jag gjort.
RSS 2.0