Kort till musikintresserad tjej

Fick en beställning av en kollega vars musikintresserade dotter fyller 18. Och eftersom hon inte är den "puttenuttiga" type ville jag inte göra ett för sött kort utan ett som skulle passa hennes stil lite mer. Och såhär blev kortet.Både stämpeln, chipboard gitarren och det mönstrade pappret hittade jag på mässan i Uppsala för några veckor sen. Inte riktigt min stil på papper men tyckte jag lyckades med kortet. Och beställaren blev nöjd och det är ändå viktigast. ;) Hoppas dottern blir lika nöjd när hon får det.


Inez

För ungefär en vecka sen blev en av mina kollegor moster och självklart erbjöd jag mig att göra ett litet kort till söta lilla miraklet Inez. ;) Så här blev det:Stämpeln med den sovande bebisen är jag bara helt underbart söt. På mässan köpte jag mig en brun stämpeldyna, brukar annars alltid använda svart men tänkte testa med brunt istället då det blir lite mjukare. Har även testat att färglägga ett motiv och det blir ju faktiskt riktigt fint med brun stämpeldyna. Men åter till Inez. ;) Köpte en billig spetsgardin på Ikea som jag använt för att det ska hända lite på kortet. Några enkla blommor och vita bokstäver från Panduro.

Ännu en vacker stämpel.

Ville göra ett enkelt men vackert kort och tycker själv att jag lyckades ganska bra. ;) Och min kollega blev riktigt nöjd. Dessutom berättade jag om födelsetavlan jag gjorde till min son så nu har jag även fått en beställning på en tavla till doppresent. ;)

Mors dag

Vårt internet har av någon anledning inte fungerat på några dagar men är nu äntligen igång igen. Lite har det i alla fall hänt på pysselfronten. Var ju Mors dag i söndags och såklart gjorde jag ett kort till min mamma och min svärmor. Den här gången blev det i form av tags. Lite kul med variation. :)


Det i gult till svärmor, det i blå/rosa till min mammaMin egengjorda blomma som jag blev så nöjd med. Spetsen nertill vann jag på Tradera.Vann de gula blommorna på Tradera och ville såklart göra nått med dem. Gult är annars en färg jag aldrig använder. Kanske synd då det är en väldigt glad och faktiskt fin färg.Journalingstämpeln på baksidan fyndade jag i lördags när jag var i Uppsala på Scrapmässa. Och det var så roligt! Längtar redan till nästa gång... ;) Kom hem med lite smått och gott. Några stämplar, lite papper, lite olika dekorationer av olika slag. Dock inte en enda blomma. Nu är jag så inne i att göra blommor själv så tänkte försöka mig på att göra lite fler, har tittat på en massa filmer på You Tube så nu har jag massa blomidéer som jag vill pröva! :)

RSS 2.0