Testar ny teknik

Överallt i bloggar och på forum så färglägger många sina stämpelmotiv med distresser, jag har funderat ett tag på att det skulle vara kul att testa. Har inte provat så många tekniker än, i stort sett bara ProMarkers. Har inte riktigt fått till det där med ProMarkers än, men det går absolut framåt och jag gillar pennorna, tycker det är ett enkelt och snabbt sätt att färglägga på. Men i förra veckan kastade jag i alla fall iväg en beställning på ett gäng distressdynor som kom i lådan häromdagen. =) Men först idag har jag haft tid att testa lite och så roligt det var! Kräver absolut en del övning och köp av nya penslar för tänkte inte alls på det när jag beställde dynorna utan fick ta dom penslarna jag hade hemma och dom var alldeles för stora för ändamålet. Hoppas att jag kommer iväg till Panduro i helgen så jag kan köpa mig några små penslar och kanske lite annat smått och gott. ;) Nä, nu ska jag fortsätta lite med mina distresser men någon bild får ni inte förrän jag skaffat nya penslar och tränat lite till. ;)

Stafflikort i svart/vitt

Min bror fyllde år och fick sig ett stafflikort i svart och vitt från Maja designs Crea Diem serie, tyckte det passade ganska bra till en kille. =)

Eftersom det var lite gröna detaljer på pappren så blev det även lite grönt bland dekorationerna.


Grattis mormor

När min sambos mormor fyllde år fick hon detta kort, med en större tag som man drar ut där grattishälsningen stod. Pappren kommer från Websters pages. Tycker det är lite roligt att testa nya (åtminstone för mig) kortvikningar.


Lycka till på operation


För ett längre tag sen skulle min mamma opereras, tyckte då hon behövde ett litet "Lycka till" kort. Blev ett stafflikort med en Magnoliastämpel. Stämpeln är färglagd med Promarkers, är inte sådär jätteduktig på att färglägga med dom än men jag försöker och övar. =)


B:s dop

I våras döptes en kompis son, och han fick detta kortet. Kände att jag inte ville göra ett i blått, så då blev det ett i grönt istället.
Album till pappa

Nu får ni vara beredda på en del bilder. =) Mitt första riktiga BIA-projekt. Ett album till min pappa. Papper från Maja designs Crea Diem. Tyckte dom i svart/vitt passade utmärkt till albumet. Eftersom jag var lite stressad och inte hade mycket tid när jag gjorde det är jag inte helnöjd med dekorationerna, men annars är jag faktiskt riktigt nöjd. Och det var ju så roligt att använda BIA:n! Eftersom jag inte har någon dymo än gjorde jag en "fusk" variant på datorn. =)


Eftersom min egen lill* bebis ännu inte är född blev det en ultrabild. =)
Pappa 65

Kort till min pappa på 65-års dagen.

Gjorde en liten ficka på insidan för att stoppa i ett presentkort och lite pengar, annars en väldigt enkel insida. Hann ärligt talat inte göra nått mer med den. ;)

Första sålda kortet!

Har sålt mitt första kort! Beställning från min svägerska.Kortet skulle vara till en riktig liten prinsesstjej som älskar rosa. Ok, det blev ingen prinsessa men däremot en liten blomsterflicka. Tagsen kom med någon scrap eller korttidning jag köpte för ett tag sen. Pappren från My Minds Eyes Bella Bella. Bokstäverna fick lite pärlemomist på sig, syns kanske inte så bra på bilderna.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0